Hvor jeg dog elsker fede plakater!

De kan bare noget helt særligt! Et par rigtig fede plakater kan nemlig skabe farve, liv og glæde i hjemmet. Jeg har overfyldt mit hjem med fede plakater, og jeg har flere af dem på lager. Det vil sige i min kælder, men jeg har dem indrammet og passer ekstra godt på dem. Så skifter jeg dem nemlig ud med jævne mellemrum, hvis jeg bliver træt af dem. Og viola! Så er mit hjem fyldt med nyt liv takket være et par fede plakater, som bare har ligget i kælderen. Mine favoritter vil jeg gennemgå i dette indlæg. Har du også en fantastisk lyst til at give dit hjem nyt liv med et par fede plakater, kan du købe dem her.

Min favorit plakat: Walton Ford Louisiana

Min Walton Ford Louisiana plakat var den allerførste plakat, jeg købte mig. Den hedder Walton Ford Baba, og jeg fandt den på Louisiana. Jeg købte den nu ikke på Louisiana, og fortrød det inderligt allerede samme dag. Derfor var jeg lykkelig for, at jeg blot ved hjælp af en enkelt Google søgning kunne finde den på Permild og Rosengreens hjemmeside.

walton ford louisiana plakat

Min Walton Ford Louisiana plakat er helt speciel for mig. Min Walton Ford Louisiana plakat er inspireret af oplysningstidens videnskabelige gengivelser af de mest eksotiske dyreliv og planteliv. Min Walton Ford Louisiana plakat bruger dette billede til at fortælle historier, der ikke kunne fortælles dengang i 1800-tallet. Den inspirerer mig, hver gang jeg kigger op den. Af samme grund får den altid lov til at blive hængende i stuen. Den kommer aldrig ned til fordel for nogle af mine andre fede plakater. De må erstatte nogle af de andre.

Min glade cykel plakat

Den gør mig bare altid i godt humør. Min glade cykel plakat forestiller en bedstemorcykel, og den minder mig om min ungdom. Den minder mig om dengang, jeg ikke bekymrede mig om regler og morale. Bare rolig – så slem har jeg heller ikke været. Dog er det efter min mening, at enhver persons teenageår skal nydes og eksperimenteres. Hver gang jeg kigger på min cykel plakat, bliver jeg mindet om min tid i gymnasiet, hvor mine venner og jeg cyklede hjem fra byen ved solopgang.

cykel plakat

Min cykel plakat gør mig glad, hver gang jeg kigger på den. Den har fået en fast plads i entréen, så den er den sidste af mine fede plakater, jeg ser, inden jeg går ud af døren. Så forlader jeg altid hjemmet med et smil.

Min Walton Ford Louisiana plakat og min cykel plakat er de to fede plakater, der altid får lov at hænge. Derudover har jeg måske 100 fede plakater mere, som jeg også er enormt glad for. De får lov til at inspirere mig på skift, når jeg har brug for nye tanker og nyt liv i hjemmet. Hvis ikke du har prøvet at pifte hjemmet op med fede plakater, så gør det nu. Og vælg dem efter, hvilke der gør dig glad.

Skriv et svar