Er det tid til et nyt strygejern?

Det er næsten ikke til at leve uden, hvis man gerne vil se nogenlunde præsentabel ud på arbejdet, i byen eller til festen. Det nytter ikke noget at gå rundt med krøllede bukser eller specielt skjorte hvis man ønsker at gøre en godt indtryk på en eventuel kunde til et møde eller hvis man vil gøre godt indtryk på en pige i byen.

strygejern

Så hvis det gamle strygejern er stået af eller ved at være udtjent, er det på tide at købe nyt. Til det vil jeg anbefale hvidevarebanditten. Jeg har kigget rundt flere steder man er blevet skuffet over udvalget og priserne. Hos hvidevarebanditten er der et stort udvalg af strygejern og alle til fornuftige priser.

Jeg har simpelthen haft brug for et billigt strygejern siden mit eget gik i stykker, da jeg går med skjorte på arbejde hver dag, og jeg føler mig utilpas hvis skjorten ikke er strøget og står skarpt.

Jeg måtte have fat i et nyt strygejern og tog fat i Hvidevarebanditten. Jeg har fra flere hørt om Hvidevarebanditten og deres store udvalg af billige dampstationer og strygejern. Jeg undersøgte udvalget og kigge på specifikationerne på adskillige modeller og begyndte at gøre op med mig selv om hvad jeg efterspurgte i et strygejern.

Mange smarte funktioner ved strygejern

En funktion ved en del af strygejernene jeg blev særligt begejstret for var den automatiske slutfunktion. Hvis strygejernet er liggende mere end 30 sekunder, slukker det automatisk og ligeledes hvis det er stående i mere end 8 minutter slukket det automatisk. Det er en super smart funktion når man af og til har travlt om morgenen og der er en risiko for at glemme at slukke strygejernet.

Flere af strygejernene har over 2 meter ledning, hvilket er super godt så der er noget plads og længde til at stryge over hele strygebrættet. Apropos strygebrætter, kom jeg også i tanke om, da jeg kiggede på strygejern, at mit gamle strygebræt var ved at være udtjent og har derfor også købt et nyt. Jeg kan godt lige at der er god plads på strygebrættet, så man ikke skal flytte skjorten så efter og der er god arbejdsplads. Der er også altid rart når der er plads til et strygejern for enden af strygebrættet i holderen, der typisk er af en form for metal.

Stryg den!

Hvis man ikke gider stryge sin skjorte, kan man lige så godt stryge den. Hvis man derimod godt gider, skal man gøre det ordentligt. Der er masser af muligheder med en flot strøget skjorte. En flot nystrøget skjorte sender klare signaler om styrke, ambitioner, maskulinitet, viljestyrke og magt og professionalisme. Det er et godt førstehåndsindtryk at møde op velklædt og præsentabel og det vil være med som en lille del, til at åbne muligheder for fremtidig succes. Når jeg har møde med en person fra et andet firma, og vedkommende møder op i pænt og nystrøget tøj retter jeg automatisk ryggen og får en smule mere respekt for ham, når han er velforberedt og har været i gang med strygejernet om morgenen.

Skriv et svar