Det er ingen skam at tage på singlerejser

Nu er jeg jo ikke single, så dette indlæg handler ikke så meget om mig. Og så alligevel gør det det lidt, for jeg har altså alligevel nogle holdninger til emnet singlerejser og det at være single generelt. Det er nemlig ikke det samme at være single den dag i dag, som det var, da mine forældre var unge. Ja, det er ej heller det samme, som det var, da jeg var ung. Faktisk er det kun i løbet af de sidste få år, at ordet “single” har fået ny betydning. Og det er en skam. For det er nemlig ingen skam at være single. Og det er heller ingen skam at tage på singlerejser. Besøg Events4singler, og så vil du vide, hvad jeg taler om.

Singlerejser er ikke det samme som rejser uden hæmninger

Ja overskriften siger jo egentlig det hele. Som single i dagens Danmark findes der tusindvis af apps, hvor du har mulighed for at tage kontakt til folk, du aldrig har mødt personligt. Dem kan du mødes med en enkelt gang, og ja, så er det det. Det er i hvert fald de rygter, der løber rundt i min omgangskreds. Sjældent hører jeg historier, hvor to mennesker har mødt hinanden online og er blevet sammen. Der findes naturligvis nogle skønne historier, men slet ikke så mange, som der gjorde i gamle dage.

Også når vi taler om singlerejser, har ordet fået en anden betydning. Når du hører ordet singlerejser, tør jeg vædde med, at du associerer det med følgende ord: Druk, fest, strand og masser af nye “romancer”. Og DET er for alvor en skam. For sådan behøver singlerejser slet ikke at være.

Singlerejser er en anledning til at få nye venner

Forleden dag surfede jeg rundt på nettet, og helt ude af kontekst fandt jeg en fantastisk hjemmeside, der faktisk er årsagen til, at jeg skriver dette indlæg. Hos Events4singler kan du nemlig blive del af et fantastisk single netværk, hvor du kan tage på singlerejser. Og her taler vi ikke om singlerejser, hvor du skal indtage alkohol fra morgen til aften. Her taler vi om singlerejser, hvor du mødes med en masse mennesker, som du holder ferie med, præcis som du ville gøre med din familie eller venner.

Det var meget tilfældigt, at jeg lige stødte på Events4singler, og jeg er måske heller ikke lige målgruppen. Men jeg kan love dig for, at skulle jeg en dag blive single, så melder jeg mig ind i dette singlenetværk. Her er der nemlig tale om et netværk, hvor du kan få lov til at være single som i gamle dage. Der er ikke noget pres og ikke nogen forventninger om, at du skal finde en romance eller mangel på samme lige med det samme. Når du tager på singlerejser med Events4singler, vil du få en masse nye venskaber. Du får mulighed for at finde din eneste ene i dit eget tempo. Og finder du ikke den eneste ene? Så har du fået en masse nye venner og oplevelser med dig.

Events4singler  og deres singlerejser er for mig et glimrende eksempel på, hvordan vi bør agerer som singler i Danmark. Der er tale om et netværk, der med sine singlerejser bryder med de fordomme, der efterhånden hører med til singlelivet.

 

Skriv et svar