UV fest og partyboat i Ayia Napa på Cypern

Med vennerne på festferie

For en måneds tid siden, rejste jeg med vennerne på festrejse til Ayia Napa på Cypern, hvor den stod på fest, damer og fede oplevelser. Vi havde købt turen gennem Uptours, som stod for ALT – fly, hotel, aktiviteter og guides, så vi var sikre på at få den fedest mulige tur for os. Rejsen havde vi planlagt lang tid før, så vi havde virkeligt set frem til turen. Cypern ligger jo også i Middelhavet, så vi var sikret lækkert vejr, uanset hvordan ugen kom til at forløbe.

Ny destination

Drengene og jeg har tit været afsted på de kendte destinationer som Sunny Beach og Magaluf, men da vi så at vi hos Uptours kunne få muligheden for at rejse til Ayia Napa på Cypern, måtte vi simpelthen bare prøve det! Ayia Napa ligger på Cypern, og er ikke en af de kendte festrejsedestinationer, måske grundet Cyperns placering i Middelhavet. Derfor er vi garanteret temperaturer der sagtens kan snige sig op over de 40 grader om sommeren. Sandstrandene i Ayia Napa er også helt fantastiske med lækkert, fint sand og hvor badevandstemperaturen sagtens kan komme op og dinge 28 grader – suuper lækkert!

Nattelivet i Ayia Napa

Ayia Napa er kendt for deres fantastiske strande, lækre temperaturer og så især for deres feststemte natteliv, hvor den virkeligt kan få én på godda’en! De har mere end 80 forskellige barer og diskoteker, hvor man kan brage igennem hele natten. Og det er ikke bare danskere, der er begyndt at valfarte til Cypern og Ayia Napa – hver sommer besøger flere tusinde skandinaver øen, og de er ikke bare kommet for at ligge ved stranden. De er mindst lige så klar på at feste, som vi er – og hvem kan sige nej til at feste med de flotte, lyshårede svenske og norske piger?

Dagen i Ayia Napa

Om dagen lå vi mest bare og plejede vore tømmermænd, som vi havde fortjent fra dagen før. Heldigvis var de ikke så slemme som i Danmark, hvilket jeg tror skyldes varmen hernede – man sveder simpelthen alkoholen ud, inden den når at sætte sig alt for godt.

Dette foregik hovedsageligt ved poolen eller på stranden, afhængigt af hvor der var flest damer. Det gode ved hotellerne i Ayia Napa på Cypern, er, at de fleste DJ’s, der spiller ved poolen, elsker House/Lounge/EDM, så der er altid god musik nede ved poolen, hvilket betyder flere lyshårede damer.

Var vi en smule mere friske, kunne vi altid tage ned til stranden, hvor der var mulighed for at prøve kræfter med snorkling, vandscootere og padde boarding. Vi prøvede selv vandscooterne, hvilket var virkeligt sjovt, men man skal altid tjekke rigtigt grundigt at der ikke er noget galt med vandscooteren, INDEN man sejler ud, for hvis de finder bare den mindste skade på den, efter man kommer ind, så koster det virkeligt penge at få den ”repareret”. Det er en klassisk turistfælde, men hvis man husker at tjekke den ordentligt inden, er der ingen problemer.

Så all-in-all kan jeg sagtens anbefale at rejse til Ayia Napa på Cypern. Der er virkeligt lækkert, og rejser du med Uptours, behøver du ikke at planlægge noget inden du tager afsted.

Skriv et svar