Bedste catering København

Jeg har netop haft fødselsdag og jeg besluttede at invitere venner og familie til at fejre den store dag. Jeg var godt nok meget i tvivl om hvordan jeg skulle fejre min fødselsdag og havde mange overvejelser herom.

Jeg ville gerne prøve noget andet end det sædvanlige boller og lagkage og gik derfor i gang med at undersøge de forskellige muligheder. Den ene ide jeg fik var at invitere mine venner og familie til brunch ude i byen. En anden mulighed var at holde fødselsdagen derhjemme og simpelthen bestille mad udefra. Jeg vidste på forhånd at jeg ikke ville bruge tiden på at stå og lave maden selv derhjemme, da jeg alligevel havde inviteret en del gæster.

Det endte med at jeg faldt over en deal hvor jeg kunne købe noget catering fra et firma der hedder Gaudium som så vildt lækkert ud på billederne. Ved at købe denne deal sparede jeg hele 55% pr. kuvert hvilket er virkelig meget når man tænker på at vi var 15 mennesker.

Jeg må sige, at jeg blev noget overrasket over hvor god maden var fra Gaudium og hold da op hvor levede den op til de billeder man kunne se og ikke mindst de anmeldelser som Gaudium har rundt omkring på nettet. Det var uden tvivl rigtig god oplevelse at bestille catering fra Gaudium og det må siges at være den bedste catering jeg har prøvet.

Fødselsdagen forløb rigtig godt og mine gæster var ligeledes rigtig glade for maden og roste den meget. Jeg bestiller uden tvivl mad fra Gaudium igen næste gang jeg skal bruge den bedste catering København.

Det var en utrolig god løsning at bestille maden udefra. Det gjorde det meget nemt at man ikke selv skulle hverken handle ind eller stå i køkkenet i flere timer. Der fulgte en grundig vejledning med til hvordan man nemt varmer maden om og serverer den.

gaudium4


Alt i alt var det en super god dag, og jeg fik mange gode gaver, inklusiv en
ny seng som jeg havde ønsket mig. Det var helt vildt at få en ny seng i gave og den er jeg meget glad for. De var også nogle stykker der havde slået sig sammen og så havde de vidst fået et rigtig godt tilbud på den 😊

Så nu er jeg altså blevet et år ældre og må vente et år mere før jeg kan invitere mine venner og familie på lækker mad og få nye gode gaver.

Skriv et svar