Jeg er begyndt på kurser i kropsterapi

Jeg er uddannet psykolog, og jeg elsker mit arbejde. Jeg keder mig skam heller ikke i det. Tro mig, jeg har masser at lave både på arbejde og derhjemme som mor. Jeg tror faktisk ikke, at jeg har haft en kedelig søndag, hvor jeg ikke har haft planer, i over et år. Så hvis du også er mor, og du også har et fuldtidsarbejde, så undrer du dig sikkert over, hvordan jeg kan finde tid til at tage kurser i kropsterapi København. For at være helt ærlig, så ved jeg faktisk heller ikke, hvordan jeg får det til at hænge sammen. Jeg tror bare, at det handler om prioritering. Derudover kan jeg tage mine kurser i kropsterapi på tidspunkter, der passer mig. Og hvorfor er det så lige, at jeg pludselig går så meget op i at lære kropsterapi? Det er skam ikke fordi, jeg ønsker at skifte karriere. Jeg ønsker blot at fordybe mig i de emner, der interesserer mig. Kropsterapi er bestemt et emne, der interesserer mig.

Kropterapi for min egen skyld og andres

De af jer der har læst mit tidligere indlæg, Derfor tager jeg på meditationsrejser uden familien ved også, at jeg er meget fascineret over evnen at kunne kontrollere sine tanker og sørge for at have et positivt mindset. Fordi jeg nu tager en kropsterapeut uddannelse – en uddannelse i kropsterapi København – kan jeg nu komme i endnu bedre kontakt med mig selv. Jeg tager en uddannelse i kropsterapi for min egen skyld, så jeg kan blive klogere på mit eget velvære. På uddannelsen i kropsterapi lærer jeg, hvordan jeg ved hjælp af kort tids udøvelse kan styrke mine led, muskler og ikke mindst min egen bevidsthed. Jeg tager uddannelsen i kropsterapi, fordi jeg ønsker at blive en bedre version af mig selv.

Min uddannelse i kropsterapi skal hjælpe mig til at videregive min erfaring til andre mennesker. Jeg ønsker ikke at blive kropsterapeut, nej. Jeg elsker at være psykolog, fordi jeg gør en forskel for andre mennesker. Uddannelsen i kropsterapi kan dog hjælpe mig til at blive en bedre psykolog. Ved at tage en kropsterapeut uddannelse kan jeg hjælpe mine klienter med at slappe af og finde indre ro. Derudover kan jeg hjælpe min mand, når han slider for hårdt på arbejde. Jeg kan hjælpe mine børn til at have et positivt mindset, når verden går imod dem. Mine kurser i kropsterapi gør mig til en bedre psykolog og et bedre menneske.

Sådan får jeg tid til min kropsterapeut uddannelse

Ja, hvordan er det så lige, at jeg får det hele til at hænge sammen. Det er heller ikke altid så ligetil, som jeg får det til at lyde. Oprigtigt har jeg kun mulighed for at tage mine kurser i kropsterapi, fordi jeg har en skøn mand, der tager sig af ungerne, når jeg er i skole i weekederne.

Jeg tager den kropsterapeut uddannelse, der hedder M:A:M. Det er en 100 timers kropsterapeut uddannelse som er fordelt over 5 moduler. Hvert modul byder på 20 undervisningstimer i kropsterapi, og modulerne er fordelt ud over flere måneder. Du behøver altså ikke at tage et halvt eller et helt år fri for at tage din uddannelse. Med lidt organisering kan du også tage den ved siden af dit fuldtidsarbejde.

Timerne i kropsterapi ligger på fredage fra kl. 16 til 20. Det passer perfekt for mig, for så kan jeg lige nå at hente ungerne, og så smutte til undervisning, når deres far er kommet hjem. Enkelte weekender går også udelukkende til mine kurser i kropsterapi, men det er jo kun i en periode. Selvom det kræver meget tid og planlægning og ikke mindst tålmodighed at tage en uddannelse i kropsterapi, så er det det hele værd. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg tager fra uddannelsen med så meget ny viden om mig selv og andre mennesker, at jeg aldrig vil fortryde det. Det er en uddannelse, jeg kan have glæde af resten af livet.

Skriv et svar