En elektronisk dørlås gør arbejdsdagen nemmere for entreprenører

En elektronisk dørlås er ikke noget helt nyt og banebrydende fænomen. Det har været muligt at få forskellige låsesystemer til f.eks. hoveddøre i nogle år. Men jeg har aldrig oplevet en elektronisk dørlås, som er så nem, effektiv og intuitiv som Bekey’s. Bekey laver låsesystemer primært til entreprenører og hjemmeplejen. Deres låsesystemer er basalt set en elektronisk lås til hoveddøren, som gør du bliver helt fri for brug af nøgler. Denne løsning har en lang række fordele for dig, hvis du er entreprenør. Forestil dig et scenarie, hvor din entreprenør virksomhed skal renovere et lejlighedskompleks over en længere periode fremadrettet. Før i tiden skulle man have adgang til ekstra nøgler til samtlige lejligheder, i tilfælde af beboerne ikke var hjemme. Det er ikke et utænkeligt scenarie. Det kender de fleste entreprenørvirksomheder til. Det kan hurtigt blive 50 nøgler, som skal håndteres i ét lejlighedskompleks, hvilket både er tids- og ressourcekrævende for både boligforeningen og entreprenørerne. Det er her hvor Bekey’s elektroniske dørlås kommer ind i billedet.

Bekey monterer en elektronisk lås på indersiden af hoveddøren, så den ikke er synlig udefra. Låsen kommunikere med smartphones via Bekey’s hardware program Netkey. I programmet kan du styre præcis hvem der skal have adgang. I et scenarie som det beskrevet ovenfor, ville de elektroniske dørlåse blive monteret på samtlige hoveddøre i lejlighedskomplekset. Derefter ville samtlige beboere og håndværkere blive tildelt adgang via Netkey og på den måde kunne få adgang helt uden nøgler.

Optimering af alles tid   

Med implementering af Bekey’s elektroniske dørlås, effektiviserer man alles tid. Først og fremmest bliver entreprenørernes tid optimeret. De slipper for at skulle administrere nøgler til alle lejlighederne, som hurtigt kan blive et uoverskueligt stykke arbejde. Ydermere, er der alt andet lige mindre omkostninger forbundet med det, i form mistede og/eller fejlplacerede nøgler. Ligeledes spares der penge på dyrt sikkerhedspersonale, som ofte skal være til stede på byggepladser eller lignende. Med andre ord er det ikke kun belejligt, men det sparer også entreprenører for unødvendige udgifter.

For det andet er det yderst genbrugsvenligt produkt. Alle de elektroniske dørlåse er udviklet til, at kunne genbruges. Efter brug kan de tages ned, helt uden at efterlade nogle mærker eller huller i døren. Det vil sige beboerne får ikke nogle ekstra udgifter eller kommer ud for at skulle udskifte hoveddøren senere hen, efter den elektroniske lås har været monteret.

Der er uanede af muligheder når man har elektronisk lås til hoveddøren. Ikke nok med du selv kan bestemme hvem der skal have indgang, så kan du også give adgang i bestemte tidsrum. Så hvis du føler dig utryg, når du ved håndværkere har adgang til dit hjem, så kan du tilpasse den elektroniske dørlås, så det kun er i dagtimerne de har adgang. Endvidere kan en bevilliget adgang til hver en tid tilbagekaldes, hvis f.eks. en medarbejder mister sin smartphone. Så trygheden er helt i top med Bekey’s låsesystem. Der er uanede muligheder med en elektronisk dørlås. Det spare entreprenører ressourcer, både i tid og penge. Du kan læse meget mere om konceptet på Bekeys hjemmeside, hvor du også finde en lang række fordele.       

Skriv et svar