Nu har du muligheden for at få en feriebolig i Toscana

Toscana og feriebolig er ofte to ting, som går hånd i hånd. Det er populært som aldrig før, at købe ferieboliger. Danskerne er trætte af, at de ikke kan være sikre på at det er godt vejr om sommeren herhjemme. Men i stedet for en traditionel charterrejser, er mange begyndt at investere i ferieboliger. Her er specielt Toscana feriebolig en populær kombination. Toscana er, specielt hos det lidt ældre segment, blevet et utroligt eftertragtet feriested. Det skyldes bl.a. regionens kulturelle side og flotte natur. Derfor er flere og flere begyndt at kigge efter, hvad mulighederne er for en at købe en feriebolig i Toscana. Det er dog ikke alle som har råd eller har mulighed for at rejse så hyppigt, at en feriebolig i Toscana vil give mening. Frygten for at boligen skal stå tom det meste af året, afholder mange fra at købe. Ydermere, er det heller ikke alle der er interesseret i at leje sin feriebolig ud til fremmede familier for den ikke skal stå tom.

Der findes heldigvis et koncept, som gør det muligt at få en feriebolig i Toscana. 21-5 giver dig muligheden for, at eje fem ferieboliger med 21 andre familier. Dette giver mulighed for helt almindelige familier, at få sin egen feriebolig i Toscana f.eks. Godt nok skal du dele disse 5 ferieboliger med 21 andre familier, omvendt kommer du til at være medejer af hele 5 forskellige ferieboliger. Disse 5 ferieboliger ligger hovedsageligt i Europa, men der er enkelte muligheder uden for Europa også.

Idyllisk feriebolig i Toscana

Min familie og jeg har været medlemmer af 21-5 i 2 år nu og vi har aldrig været gladere. Som sagt er vi medejer af 5 forskellige ferieboliger verden over, men der er ingen tvivl om vores Toscana feriebolig er favoritten. Toscana er et fantastisk sted. Mange tror det er en by, men det er en region i mellemItalien beliggende lige nord for Rom. Regionen er bedst kendt for hovedbyen Firenze også Pisa, hvor det velkendte kultur symbol, det skæve tårn, står. Der er generelt utroligt smukt og idyllisk, hvorfor en feriebolig Toscana er foretrukket i vores familie. Smukke gamle bydele, vandreture i bjergene, hyggelige havnebyer og nogle af Italiens flotteste strande, Toscana har det hele. Hvis du ikke er til lange flyveture er en feriebolig i Toscana også at foretrække. Du kan flyve dertil på omkring 2 timer. Det er noget vi i vores familie sætter utrolig stor pris på. Der er oftest også gode priser på flybilletter dertil.

Klimaet i mellemitalien er meget venligt og man kan sagtens tage derned i foråret eller efteråret, hvor der stadigvæk er væsentlig varmere end i Danmark. I disse perioder er flybilletterne også en del billigere, hvilket giver muligheder for de lidt mere spontane ture. Der er ikke lige stor rift om feriehusene i foråret og efteråret hos de andre familier. Derfor er det oftest der vi vælger at tage en uges ferie. Vi er mest til vandreture i bjergene og se forskellige bydele i regionen, hvorfor vi ikke kan holde ud at være der midt om sommeren. Vi har derfor stor glæde af vores feriebolig i Toscana i de lidt køligere måneder. Det skal lige siges at i de såkaldte kølige måneder stadigvæk er 20+ grader.    

Skriv et svar