Dansk design med Filibabba

Filibabba er et dansk designerbrand, der producerer et hav af forskellige ting og sager indenfor børneinteriør. Filibabba udbyder alt fra spisesæt til balloner til sengetøj og sengerande i den bedst mulige kvalitet. Filibabba er desuden et brand, der har fokus på det simple og moderne design, som mange gange kan betragtes som tidsløst og klassisk. På den måde er der ikke meget at tage fejl af, når der handles hos Filibabba. 

Filibabba er et brand, der fokuserer 100% på bæredygtighed og økologi under deres produktioner. Med dette kan du være sikker på, at dine produkter fra Filibabba er skabt med stor respekt for miljøet og ikke mindst er 100% både økologisk, bæredygtigt og miljøvenligt.

Børneinteriør for alle pengene

Hos Filibabba kan du få alverdens produkter til dit barn – der er næsten ikke det, som Filibakka ikke udbyder. Filibakke er også et brand, der er værd at tjekke ud, hvis du for eksempel står og mangler en gave til et barn eller en kommende mor. Dette gør sig også gældende, når det kommer til Filibabbas produkters enkelthed i deres design, som ikke er til at tage fejl af. 

Du kan altså finde noget til alle i Filibakkas sortiment på grund af deres simple og tidsløse design, som altid er moderne. Desuden forhandler Filibakka med yderst fordelagtige priser, så vær ikke bleg for at tage et smut forbi Filibakka – du bliver helt sikkert ikke skuffet.

Sengetøj og sengerand fra Filibakka

Sengetøj og sengerande kan også købes hos Filibakka. Filibakkas sengetøj til de små kan fås til yderst fordelagtig pris og i super søde og enkle designs, som passer til ethvert børneværelse – og ikke mindst ethvert barn. Deres sengetøj kan både fås til baby og junior, så sengetøjet ikke bliver enten alt for småt eller stort. 

Filibabba tilbyder også sengerander til børn. Sengerander er med til at skabe en slags tryg oase for dit barn og er yderst praktisk ved sengetid, så dit barn følger sig tryg og kan falde i søvn i sin seng uden sine forældres tilstedeværelse. Sengerander hos Filibabba er naturligvis af 100% økologisk bomuld, så du kan være helt tryg.