Dior Makeup online hos Sephora

Når du når en vis alder, begynder makeup at betyde mere og mere. Man skulle tro, at det ville gå den anden vej, hvis man tænker på den mængde makeup, de unge piger bærer nu om dage. Nu lyder jeg sikkert endnu ældre. Så gammel er jeg dog ikke, og det er ikke fordi, vi skal tale om plastikoperationer. Makeup får alligevel en større betydning med alderen, fordi det bliver sværere at opretholde sit naturlige friske look. Jeg kan nemt se meget træt ud, hvis jeg ikke har så meget makeup på. Eller rettere sagt – jeg kan nemt se træt ud, hvis ikke jeg bærer det rigtige makeup. Derfor bruger jeg Dior makeup hele vejen. Sephora har lige lanceret en helt ny kollektion af Dior makeup. De kalder den Dior Backstage, og den er bare SÅ lækker!

Christian Dior makeup online

Ligesom så mange andre mener jeg selv, at jeg har travlt i min hverdag. Jeg er både mor, psykolog, og så er jeg jo blogger. Selvom jeg nok ikke er den, der er værst stillet, er jeg sikker på, at de fleste af jer læsere forstår mig, når jeg siger, at jeg mangler timer i døgnet. Derfor er shopping som regel altid sidste prioritet, men når det kommer til makeup, er der bare behov for et regelmæssigt forbrug, hvis lageret skal holdes ved lige. Derfor køber jeg altid min Dior makeup og alt andet Dior online hos Sephora, da jeg sparer en masse tid.

De har fornyligt lanceret den nye kollektion, de kalder for Backstage. Denne kollektion byder bare på det lækreste Dior makeup, og jeg har fundet alle de rette produkter på under 10 minutter. Jeg har vist også lige fået shoppet lidt mere, end hvad der var planen.

dior lip glow

dior øjenskyggedior mascara

Christian Dior øjenskygge

I min nye samling af Dior makeup og Dior produkter har jeg forsynet mig selv med en Dior øjenskygge. Eller, det er faktisk en helt palette af øjenskygger i forskellige farver. Denne Dior øjenskygge er fantastisk, fordi den byder på særligt naturlige farver, der næsten får det til at se ud som om, jeg slet ikke har øjenskygge på. Det er lige i øjet til sådan en gammel kone som mig, hvis ansigt skal friskes op hver morgen.

Den kan fås hos Sephora online, hvis du skulle være interesseret.

Christian Dior læbestift

…Er også et must! Mine læber skal helst have lidt farve, hvis de skal se fyldige ud, og jeg skal se frisk ud. Jeg har købt den Dior læbestift, der hedder Dior Addict. Sammen med en Lip Maximizer, som også kan fås blandt de mange Dior produkter, vil mine læber se mere fyldige ud, uden det bliver unaturligt.

Christian Dior mascara

Jeg kunne heller ikke dy mig for den helt vildt lækre Dior mascara. Den har jeg nu brugt masser af gange før, så det er ikke fordi, jeg er blevet revet med i den fortand. Nu har jeg bare to af dem på lager i toiletskabet, fordi jeg egentlig ikke havde behov for at skifte den ud. Det gør mig nu ikke noget. Jeg ser det som en effektiv udnyttelse af min tid, for nu slipper jeg for at skulle handle igen om en måned. Med masser af Sephora makeup på lager kan eg bevare mit naturlige, friske look, uanset hvor gammel jeg bliver. Det satser jeg på.

Skriv et svar