Tag speedbådskørekort i dag

Sommeren er over os, os de varme himmelstrøg er så småt begyndt at ramme vores sarte danske hud. Vi kan ikke vente med at få fri fra arbejde, så vi igen kan komme på stranden igen så vi kan blive lækre brune.

Men en ting som vi også ofte elsker, er at sejle på i de danske farvande. At sejle er for mange en ting, som man ikke bare lige gør, det kan ofte være fordi vi ikke har tiden eller vi faktisk slet ikke har de rette egenskaber til at gøre det. Du kan derfor med fordel tage et speedbådskørekort som giver dig muligheden for at sejle speedbåd op til 15 meter. Du kan tage certifikatet på en enkel dag og derfra kan du selv tage ud at sejle speedbåd.

Du kan tage speedbådskørekort mange steder, men hos Water Games har de nogen fantastiske lærer, som kan lære dig, hvordan du skal befærde dig på vandet. Du kan som sagt tage kurserne mange forskellige steder i Danmark, men nu når vi befinder os i nærheden af Århus, synes jeg også vi skal snakke om at tage speedbådskørekortet i Aarhus 

Du kan med et speedbådskørekort også sejle speedbåd i udlandet, og grunden til at jeg nævner det er ofte at de i udlandet er meget strikse, hvad angår speedbådscertifikater, fordi de har haft mange anmeldelser om uagtsom sejlads.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar