SAP HANA – Skab en forretning som følger med tiden

Få din data leveret i realtid. Mange store virksomheder, skal tage nogen hurtige og vigtige  beslutninger, på de rigtige tidpunkter og det kan være svært for en virksomhed, hvis den data du analysere er forældet.

SAP HANA bygger på in-memory computeing, som betyder at data lagres i computerens main random access memory, også kaldet RAM, hvilket gør at softwaren kan leverer data med det samme, i stedet for at den som standart bliver lagret på en langsom database, hvor data første kan hentes fx. dagen efter.  Der er mange brancher, som har brug for at få leveret data hurtigt og effektivt fx. leverandører, banker, som skal være omstillingsparate de nyeste data og som kan levere en analyse meget hurtigt efter et evt gennembrud.

 

Når vi snakker om SAP løsninger, som skal levere lyn hurtig data via. RAM så er det SAP løsningen HIgh-speed Analytical Appliance også kaldet HANA, den teknik som SAP HANA benytter sig af er en yderst sofistikeret data kompression, som er 10,000 gange hurtigere til at analysere data og kræver kun få sekunder i stedet for de langsomme databaser, som ofte skal bruge flere timer på at få data’en smidt ud de rigtige steder.

Fordelene ved In-memory comuting (SAP HANA)

  • Den henter uanede mængde data konstant. Det sikre også at du får som søgende en lyn hurtig svartid.
  • Du har både mulihed for at lagre store mængder data, men også udarbejde skrædersyet live sessions, som kan vurdere din performance nu og her.
  • Du har mulighed for at se, hvordan dine hændelser opfører sig mens de  er igang.

Leder du efter en SAP ekspert

SAP HANA – Fremtiden?

SAP HANA er bestemt ved at gøre sine aftryk i de danske virksomheder. Personligt tror jeg ikke du finder en stor virksomhed som ikke har indført HANA i deres ERP system, eller som er i gang med at få det etableret. Hvem vil ikke gerne have friske tal hele tiden? Med HANA sparer du desuden også en masse disk plads, som gør det muligt for virksomhederne at mindske deres database lager betydeligt.

 

Med SAP HANA kan du også indhente ustruktureret data, fra fx Facebook og Twitter, så du kan følge med i hvor din virksomhed bliver nævnt, så du kan tage aktion og evt svarer tilbage på en kommentar der er blevet skrevet om virksomheden et sted du måske ikke normalt er inde og tjekke.

Freelance it konsulenter er en god og billigere måde at få etableret et nyt ERP system på. Find Freelance IT konsulenter hos Accuro. Hos Accruo har de mange års erfaring med ERP og SAP løsninger. Vil du være før dine konkurrenter?

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar