Nye højttalere der sparker røv

God lyd er væsentlig, hvis du skal lytte til musik, og siden jeg flyttede, har jeg manglet et par gode højttalere i min stue. Jeg var nødt til at sælge de gamle, eftersom de ikke passede ind i den nye bolig, da de var alt for store og klodset. En beslutning jeg var ked af, fordi de afgav virkelig god lyd uanset genre og lydstyrke.

Den lange ventetid har været det hele værd, da jeg fandt et særdeles godt tilbud på et par gode højttalere hos HiFi-Freaks her i weekenden. De kører som regel nogle gode kampagnetilbud, og jeg har holdt øje med deres butik længe, da jeg har havde udset mig et par gulvhøjttalere til min beskedne stue.

De bedste højttalere fra Cambridge

De omtalte højttalere som jeg var på udkig efter, er Cambridge Audio Aeromax 6.
Udover at være særdeles flotte og elegante i deres design, så leverer de prisvindende gulvhøjttalere også en enestående lyd. Deres Aeromax 6 højttalere er blevet finjusteret og tunet, så den kan yde endnu bedre lyd end den tidligere model. Diskanten har udgangspunkt i den nye teknologi enhed Balanced Mode Radiator, som giver hele højttaler-serien fra Aeromax markant bedre lyd end deres modspillere.

Du kan se de flotte fronthøjttalere på billedet herunder:

cambridge gulvhøjttalere

De hvide HiFi enheder vejer hele 17 kg, så det krævede også hele to mænd at få slæbt dem ind i stuen. Jeg kunne måske godt havde klaret den selv, men omvendt ville det være synd med ridser og skader, hvis uheldet endelig skulle være ude.

Et sandt røverkøb fra HiFi Freaks

Nu er jeg lidt af en kræsen købmand, og køber egentlig aldrig noget jo mindre, at jeg føler handlen var til min fordel. Cambridge er et mærke, som HiFi Freaks længe har gået og ventet på skulle blive en del af deres sortiment, og i anledningen af at de overtog rettighederne til at sælge mærket, kørte de nogle skarpe tilbud. Jeg fik derfor de flotte Cambridge Audio Aeromax 6 højttalere til en billig pris. Normalvis koster de ca. 5.000 kr. pr. enhed, men jeg fik dem til sølle 3.700 kr., hvilket gav en tilfredsstillende besparelse.

Jeg kan klart anbefale at vente på de gode tilbud, hvis du har udset dig nogle produkter fra deres side, og alternativ kan du kontakte dem, så plejer de også at kunne forhandle sig frem til en fin pris.

Derfor valgte jeg gulvhøjttalere til stuen

Der findes mange forskellige slags højttalere, og der er ingen facit for, hvilke typer der er bedst, da det i høj grad afhænger af akustikken i dit lokale. Grunden til at jeg valgte et par gulvhøjttalere var mere eller mindre fordi, at jeg så ville kunne placere dem på hver deres side af fjernsynet og TV-bordet.

På en eller anden måde giver det en meget god balance i indretningen, at højttalere supplerer op omkring fjernsynsstuen. Udover pynt så vil lyden fra gulvhøjttalerne ligeledes stemme overens med lyden, der bliver udgivet fra fjernsynet, hvilket skaber en særdeles god lydoplevelse til, når jeg skal se film og serier.

 

Skriv et svar