Min foretrukne tandlæge Sorø

Jeg besøger altid den samme tandlæge Sorø. Jeg har brugt min tandlæge Sorø, siden jeg var 18 år gammel, og det har jeg tænkt mig at blive ved med. Der findes nemlig ikke en bedre tandlæge, hvis du spørger mig. Ungerne går selvfølgelig til deres skoletandlæge, og de er også rigtig fine og dygtige. Skal du dog ud og betale en masse penge for en tandrensning eller en rodbehandling, så skal det også være ordentligt. Hos Martin Åside, min tandlæge Sorø, har jeg aldrig oplevet, at jeg har følt mig snydt for pengene.

Derfor bruger jeg min tandlæge Sorø

For mig er det at gå til tandlægen ligesom at gå til frisør. Du har sikkert hørt om udtrykket “frisørsnak” og selv oplevet følelsen af, at en tur hos frisøren er ligesom at gå til psykolog. Sådan har jeg det med min tandlæge Sorø, men det er på den gode måde. Martin Åside og hans kollegaer kender mig og lytter til mine historier, hver gang jeg er forbi. Selvfølgelig er det begrænset, hvor meget jeg får lov til at tale, da jeg jo oftest har en hånd eller to stoppet ned i munden. Når jeg har det, så lytter jeg til deres historier. Det er derfor, jeg kender dem lige så godt, som de kender mig.

Hvis der er noget, jeg sætter pris på, så er det god kundeservice. God kundeservice får jeg i den grad hos min tandlæge Sorø. Det er en særligt dygtig tandlæge Sorø, der altid formår at skabe en hyggelig atmosfære. Her føler jeg mig altid velkommen, og det er lidt som at komme på besøg hos en ven eller veninde.

Hygge på den professionelle måde hos min tandlæge Sorø

Selvfølgelig er der mennesker, der ikke bryder sig om at tale “for meget” med halvfremmede mennesker. Måske tænker du, at din tur hos tandlægen bare skal overstås. Måske gemmer du din “frisørsnak” til mennesker, der står dig nærmere. Det har jeg også fuld forståelse over for, og jeg er heller ikke altid typen, der orker lange samtaler med ekspedienterne ude i forretningerne.

Dog vil jeg sige, at mit allerførste besøg hos min tandlæge Sorø også blot skulle overstås. Jeg havde skam ikke i sinde at blive bedste venner med de mennesker, der ihærdigt ville forsøge at hive penge ud af mig. Den følelse ændrede sig dog hurtigt, allerede efter mit første besøg hos min tandlæge Sorø.

Der er nemlig alligevel et eller andet særligt ved at have et tæt forhold til sin tandlæge. Min tandlæge Sorø hjalp mig af med min tandlægeskræk i en ung alder, og det var sådan vi begyndte at lære hinanden bedre at kende. Af samme grund ser jeg i dag altid frem til at ringe dem op, når jeg skal bestille en ny tid.

Hos min tandlæge Sorø får jeg altid en hyggelig oplevelse – og det er på den professionelle måde. Jeg føler mig yderst tryg ved deres arbejde, og jeg ved, at de har helt styr på, hvad de laver. De har nemlig så meget styr på det, at de har tid og overskud til også at hygge om mig, mens de arbejder.

Skriv et svar