Sund velsmagende frokostordning

Har din arbejdsplads ikke nogen frokostordning? Og ender det derfor ofte med, at du sidder med en slatten, tør rugbrødsmad, som ikke ligefrem er særlig appetitvækkende? At gå glip af en velsmagende frokost er én ting. Men hvis man samtidig også går glip af vigtige vitaminer og mineraler – i mangel af en sund frokost – så kan det have en direkte negativ effekt på ens arbejdsindsats.

 

Bliv mere effektiv på dit arbejde

Mange har nok fået fortalt, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid. Det er i bund og grund heller ikke forkert. Men frokosten er nu – for det meste – det eneste måltid, man får i løbet af en arbejdsdag, og derfor kan vigtigheden af denne ikke negligeres. Alle virksomhedsejere er også interesserede i at se deres medarbejdere performe bedst muligt, og det gør man langt fra på tom mave. Som virksomhed bør man derfor prioritere det at have en sund og velsmagende frokostordning højt. At få en sund og vitaminrig frokostordning kan samtidig være startskuddet på en generel sundere livsstil, hvor motion og sund kost går op i en højere enhed.   

 

Flere videnskabelige undersøgelser har endda dokumenteret, at en sund og nærende frokostordning giver mere produktive medarbejdere, hvilket i sidste ende er en kæmpe gevinst for den enkelte medarbejder såvel som den enkelte virksomhed. Derudover kan en sund frokostordning være medvirkende til at nedbringe sygefraværet på arbejdspladsen, hvorfor det på flere niveauer er en yderst fornuftig investering.

 

Dette skal man være opmærksom på, når man vælger cateringfirma

Der findes rigtig mange forskellige udbydere af frokostordninger. Men hvis man som virksomhedsejer er på udkig efter noget catering i København eller omegn, som tilbyder en lækker, sund frokostordning, så er der flere ting, man bør holde øje med. Først og fremmest bør man sikre sig, at det givne cateringfirma tilbyder en sund og varieret frokostordning. Hvis der er medarbejdere i ens virksomhed, som er vegetarer, allergikere eller lignende, så skal man også høre, om der kan tages hensyn til dette.

 

Ydermere er det en meget god idé at rådføre sig, om det pågældende cateringfirma kan levere mad i forbindelse med jubilæer, fødselsdage og andre større begivenheder. Maden, man får leveret, skal desuden leve op til Sundhedsstyrelsens 3-timers-regel. Dette betyder, at maden skal indtages inden for 3 timer efter, at kølekæden er afbrudt. Mange frokostordninger er desuden et personalegode, hvorfor det bl.a. er fradragsberettiget. Ikke desto mindre er det altid en god idé lige at høre nærmere om reglerne med ens revisor.   

Skriv et svar