Fejring af din runde fødselsdag i Ringsted

Fylder du snart rundt i Ringsted? Uanset om du bliver 20, 40, 60 eller noget helt fjerde, så er en rund fødselsdag altid noget specielt. En rund fødselsdag markerer afslutningen af et helt årti og begyndelsen på en ny fase i dit liv. Derfor er det altid det værd at gøre noget ud af det, så du kan give det næste årti, den bedste start. Her er lidt inspiration til fejring af din næste runde fødselsdag i Ringsted. 

Selskabslokaler Ringsted 

Ved at leje selskabslokaler i Ringsted, kan du gøre din fødselsdagsfest til noget helt specielt. I byen finder du blandt andet restauranten La Rustica, som tilbyder leje af selskabslokaler til op til 100 gæster. Her vil din store fest blive fejret i hyggelige lokaler og med servering af traditionelle italienske retter. Vælg dine favorit retter fra menukortet eller bestil en af de 2 eller 3 retters menuer, som restaurantens dygtige kokke allerede har sammensat. Du vælger selvfølgelig også selv om dine gæster skal inviteres til brunch, frokost eller aftensmad – det er helt op til dig. 

Gør det personligt

En god fødselsdag er også en fest med lidt personlighed. Du kan for eksempel hænge en collage op med billeder fra dit liv indtil nu. Du kan også opfordre dine gæster til at holde taler og skrive sange. Der er nemlig intet så skønt, som at høre dine nærmeste synge igennem til selvskrevne sangtekster. En anden måde at gøre festen personlig er ved at vælge et farvetema. Du kan for eksempel vælge blomster og service i bestemte farver. Tilføj eventuelt et par flotte balloner, så vil lokalet se super festligt ud.   

Find aktiviteter

En sjov fødselsdagsfest inkluderer ofte også aktiviteter, udover spisning. Dette giver alle nogle sjove minder og samtidig giver det deltagerne noget at snakke om. I dag er det eksempelvis blevet populært at lave en såkaldt Kahoot, hvilket er en quiz app, hvor du selv kan lave spørgsmålene. Derudover kan du gøre plads til et dansegulv eller lave konkurrencer mellem bordene, hvis dine gæster sidder ved forskellige borde. Kun fantasien sætter grænsen, men husk at finde en aktivitet, der passer til de aldersgrupper, der deltager.