Jeg har brug for en malermester at male min butik

Min butik skal have ny farve og et mere opløftende “look”

Jeg er erhvervsdrivende med eget firma som jeg driver på Nordre Fasanvej på Frederiksberg i København. Nu sommeren begynder for alvor at nærme sig, synes jeg at butikken trænger til et mere opløftende “look”. Der skal både købes nyt inventar, afslibes gulve og males indendørs, samt udendørs. Nu er det snart mange år siden at bygningen sidst blev malet og derfor trænger den til en opfriskning. Jeg vil gerne lokke flere kunder til butikken og derfor skal det se mere indbydende og flot ud.

Jeg har afsat et budget at følge til den nye renovering, derfor er kriterierne at malingen og det nye inventar skal passe ind i mit budget.

Der skal males inden- og udendørs, samt købes nyt inventar

Jeg har som så ingen erfaringer med at male, derfor synes jeg ikke at det er en opgave jeg vil påtage mig. Desuden er jeg meget optaget af butikken i løbet af dagen, hvor der er mange kunder der går ind og ud af butikken. Jeg vil derfor udbyde dette arbejde til en malermester som både kan måle indenfor i butikken og male bygningen udenfor.

Valget faldt på en malermester på Frederiksberg med store erfaringer

Da jeg ikke har den store kendskab til nogen malermester, valgte jeg at opsøge viden og anbefalinger fra venner og bekendte. En af mine naboer kunne fortælle mig om sine erfaringer med en malermester fra Frederiksberg. Han var rigtig tilfreds med det malerarbejde der var gjort derhjemme og kunne derfor anbefale denne malermester. Jeg besluttede mig for at kontakte malermesteren i Frederiksberg og spørge om et tilbud. Vi aftalte en tid hvor malermesteren kunne komme forbi og se opgaven an. Allerede 24 timer efter mødet, kom det uforpligtende tilbud som malermesteren i Frederiksberg havde lovet.

Da det tilbud var indenfor mit budget, valgte jeg at tage imod tilbuddet fra malermesteren på Frederiksberg og siden aftalte vi hvornår han skulle komme og begynde at male.

Malermesteren fra Frederiksberg var den rigtige beslutning

Med sine mange erfaringer kunne malermesteren på Frederiksberg vise mig nogle eksempler på, hvordan jeg kunne forvente at bygningen kunne komme at se ud efter den var malet. Det var godt og gav mig samtidig en visuel forståelse for hvordan bygningen ville komme at se ud. Derfor stod jeg fast med beslutningen om at bygningen skulle skifte farve til mørkeblå, så den kunne se mere indbydende ud.

Malermesteren på Frederiksberg skal mine varmeste anbefalinger!

Ca. to uger senere var malermesteren færdig med sit arbejde. Jeg var rigtig tilfreds med resultatet både inden og udendørs, bygningen havde fået et nyt og flottere look både indendørs og udendørs. Det nye inventar i butikken kan ligeledes være med til at øge trivslen for kunderne og medarbejderne i firmaet.

Jeg er rigtig glad for at jeg valgte denne malermester i Frederiksberg og vil helt klart anbefale alle til at bruge malermesteren på Frederiksberg.

De bedste hilsner

Annette

Skriv et svar