Molecule bukser går aldrig af mode

Min erfaring er, rigtig mange kender til tøjmærket Molecule. Hvis nogen ikke lige kan se det for sig, skal man bare vise dem et par Molecule bukser også kommer den sædvanlige “Nååår de busker”. Hvis ikke du lige kan se det for dig, så er det baggy bukser også kaldet Cargo bukser. De bliver også ofte genkendt for, at have en stor lomme på siden.

Molecule bukser har eksisteret i næsten 20 år, alligevel ser man stadig folk med dem, hvilket er ret unikt, hvis du spørger mig. Det klar det lige som alle andre trends, har tider hvor det er mere populært. Forskellen er bare de fleste andre modetrends forsvinder helt. Lige som f.eks. trompetbukser eller buffalo sko. Men Molecule bukser eller Cargo bukser er bare aldrig forsvundet helt på noget tidspunkt. Målgruppen har været meget trofaste, inklusiv mig selv, og blevet ved med at købe nye bukser gennem årene.

Min oplevelse har også været folk har adapteret med bukserne. Med det mener jeg, Cargo pants er jo en baggy buks, så de er meget store også i benene. Der har været en periode hvor det var en trend, at slå knude på bukserne ned ved føderne, så de ikke var så løse. Der har også være en periode hvor det var fedt, at have hængerøv. Sådan er det gået lidt frem og tilbage, så i stedet for der er hele perioder hvor de forsvinder helt fra overfladen, så har folk dem bare anderledes på. Det finder du ikke med ret mange andre stykker tøj.

Camouflage og Army grøn tid

En anden trend der lige har været oppe og vende, var camouflage tøj. Alle skulle lige pludselig have alt i camouflage. Det er ikke første gang, camo farven lige få en tur. Det er lige fremme noget der ligner hvert 5 år,  virker det som om. Sådan er det med mode. Men helt tilbage da Molecule kom ud for første gang, var de nogle af de første, der lavede bukser i camouflage og det blev et mega hit.

Efterfølgende har de lavet mange af deres andre produkter i camouflage også, de har hele kollektioner med army jakker og caps for, at nævne et par eksempler.

Svært at finde i fysisk butik    

I takt med onlinehandel bliver en større og større del af vores shoppingvaner, bliver niche mærker som Molecule, sværre at finde i fysiske butikker. Men jeg fandt forleden en webshop der har en kæmpe udvalg af Molecule bukser og meget andet. Streetcasuals hedder den, de har helt vildt mange fede ting. Hvis du er Molecule fan, så er det stedet du skal handle fremover. De har desuden også sit eget mærke El Fuego, som er meget i stil med Molecule. Tjek det ud, de har også skarpe priser.

Skriv et svar