Ole Henriksen produkter til en nybagt mor

ole henriksen produkter

Selvom jeg er meget imod det, må jeg nok erkende, at jeg ikke vil være ung og smuk for evigt. Siden jeg fødte er det også gået lidt ned ad bakke – eller egentlig er det jo egentlig op ad bakke – for vægten. Rynkerne har ikke helt givet sig til kende endnu, men jeg ved, at de er på vej. Jeg får i gennemsnit fire timers søvn hver nat, fordi jeg skal op flere gange og trøste en skrigende – men stadig dejlig – unge. Jeg er derfor nødt til at forsøge at forebygge rynkerne og holde min unge, glatte hud ved lige. Derfor bruger jeg Ole Henriksen produkter hver morgen og aften.

De rigtige Ole Henriksen produkter er dem, der gør forskellen

Jeg har altid været en smule skeptisk, når det kommer til hudplejeprodukter. Jeg har altid været ret overbevist, at alle de forskellige hudplejeprodukter, der findes, ikke nødvendigvis kan noget forskelligt. Hvorfor skal du for eksempel bruge natcreme? Det skal du fordi, din natcreme har ingredienser, der kun virker om natten. Ligesom din dagcreme kun virker om dagen. Det lyder meget godt.

Efter jeg begyndte at bruge Ole Henriksen produkter, har jeg dog ændret holdning i forhold til min tidligere overbevisning. Jeg har faktisk maolenge forskellige Ole Henriksen produkter. Jeg bruger både Ole Henriksen Truth Serum og Ole Henriksen øjencreme. Begge Ole Henriksen produkter bruger jeg til mine øjne, men de kan noget helt forskelligt. Og det kan de faktisk. Den ene er bedst til at udrede linjer under øjnene, og den anden er bedre til at stramme huden op.

Jeg startede egentlig med at bruge Ole Henriksen produkter, fordi jeg godt kan lide manden. Jeg har set ham blive interviewet mange gange i medierne, og ikke en eneste gang har han ikke været ved at eksplodere af glæde. Jeg synes, der er noget bemærkelsesværdigt ved at fokusere på glæden ved livet. Vi mennesker har stor tendens til at glemme, hvor heldige vi er, når vi har vores små First World Problems. Derfor kan jeg godt lide netop denne Hollywood-stjerne. Selvom han er verdenskendt og har alt for mange penge i forhold til andre, så er han altid taknemmelig for sit liv. Derfor fortjener han det også.

Siden jeg begyndte at bruge Ole Henriksen produkter, er jeg mere eller mindre blevet afhængig af dem. For en gangs skyld gør det mig ikke noget at bruge mange penge på hudpleje, fordi jeg ved, at det virker.

Ole Henriksen Truth Serum

Ole Henriksen Truth Serum er nok hans mest kendte produkt, og det er nok også min favorit blandt mine Ole Henriksen produkter. Ole Henriksen Truth Serum udglatter linjer og rynker hurtigt og effektivt. Jo længere tid, jeg bruger det, jo bedre synes jeg, det virker. Måske er det fordi, der er så mange antioxidanter i. Jeg føler faktisk, at jeg gør min hud en tjeneste ved at bruge produktet to gange dagligt. Det er nu heller ikke fordi, det tager så lang tid. Serummet absorberes lynhurtigt af huden, så det tager under et minut at påføre.

Ole Henriksen øjencreme

Disse to produkter er langt fra de eneste Ole Henriksen produkter, jeg bruger. Disse to er bare dem, jeg bruger dagligt. Min Ole Henriksen øjencreme giver et øjeblikkeligt løft og opstrammer huden under øjnene. Øjencremen er et mirakel for mig hver eneste morgen, hvor min søvnmangel bliver mere og mere synlig. Det er skønt at se, at det faktisk kan lade sig gøre at fjerne poser under øjnene øjeblikkeligt. Jeg tror, det er fordi, jeg endelig har fundet de rigtige hudplejeprodukter. Derfor er jeg blevet en trofast forbruger af de lækre Ole Henriksen produkter.

Skriv et svar