Restaurant København med udsigt over vandet

Når jeg siger jeg kender en restaurant i indre København med udsigt over vandet, så tror folk som regel ikke på mig. Men den er altså god nok. Restaurant Cassiopeia ligger med udsigt over søerne. Den gemmer sig på gammel kongevej, lige bag ved planetariet. Jeg er så heldig, at bo tæt ved, jeg kan faktisk gå derover på under 10 min. Restaurant Cassiopeia har ud over en fantastisk hyggelig udsigt også et lækkert menukort. Det er en af mine favorit spisesteder i København, hvorfor jeg kommer der ofte. De har utrolig meget, at byde på. De har muligvis bedste brunch buffet i København, hvis du spørger mig. Ydermere har de en a la carte menu, som vil kunne gøre de fleste sultne maver tilfredse.

Mit favorit tidspunkt på dagen, at spise hos Cassiopeia er til frokost. De har nemlig et helt menukort dedikeret kun til frokost. Der er både frokostretter, menuer og desserter. Frokost er generelt bare mit favorit måltid. Det er også derfor jeg er så stor tilhænger af deres brunchbuffet. Morgenmadsbuffet ved frokosttid, det kan næsten ikke blive bedre. Men vigtigst af alt, servere de smørrebrød. Jeg har virkelig en svaghed, for smørrebrød. De har nogle fantastiske smørrebrød med rødspættefilet, rejer, røget makrel, roast beef osv. Hvis du ligesom jeg elsker smørrebrød, så kan jeg garantere dig for Cassiopeia bliver din nye favorit frokostrestaurant København.

Min go-to vegetar restaurant

Det er meget populært for tiden, at spise vegetarisk eller vegansk. Det er nærmest en bølge, der har ramt madkulturen i hele Danmark. Jeg tænker derfor der er en god mulighed, for mange af jer der læser dette indlæg, er veganer eller spiser vegetarisk. Jeg er personligt ikke, typen der går super meget op i det. Men jeg vil meget gerne støtte op omkring, dem af jer der gør. Om det er pga. dyrene eller miljøet, begge grunde er i den grad valide, hvis du spørger mig. Restaurant Cassiopeia åbner også sine døre, for dem der gerne vil spise vegetarisk og vegansk. De har forskelligt på menuen, der tilgodeser det. Jeg har selv en ven der er vegetar, som jeg har haft inviteret med derned flere gange. Han har selv spist på rigtig mange forskellige restauranter der specialisere sig i vegetarisk og vegansk mad. Men på trods af han har spist mange forskellige steder, ser han stadig Cassiopeia som værende en af de bedre vegetar restauranter København.

På baggrund af det, mener jeg godt jeg kan tillade mig, at anbefale Restaurant Cassiopeia, som en vegetar restaurant København, til dem der skulle være interesseret. Der er så stor efterspørgsel på restauranter der har, den slags mad på menuen. Men det er få der serverer noget der smager godt, ihvertfald ifølge min ven. Så tag forbi en dag og prøv deres veganske og vegetariske mad.

Skriv et svar