Reparation af iPhone 7

Jeg har smadret min iPhone 7 skærm, hvilket jeg er godt træt af. Jeg har haft tabt den nogle gange, hvor jeg har været heldig, skærmen ikke er gået i stykker. Men da jeg tabte den i mit køkken i går, var jeg ikke lige så heldig. Det skal siges mit køkkengulv er flisebelagt, så skærmen smadrede fuldstændig. Til min forundring virkede skærmen stadig, men man skal passe på, ikke at få glassplinter i fingrene. Som i nok kan fornemme, var det ikke en holdbar løsning. Den skulle repareres hurtigst muligt. Jeg skulle finde et værksted der kunne lave den på dagen, da jeg ikke kan undvære min iPhone 7.

Jeg arbejder til dagligt i Valby og fandt det derfor oplagt, at finde et værksted dér, som måske kunne lave den, mens jeg var på arbejde. Jeg forhørte mig hos mine kollegaer og de havde nogle gode erfaringer med, iPhone 7 skærm reparation i nærheden. Der var nogle stykker der havde fået lavet iPhone 7 reparation skærm, hos iRepair som lå tæt på. Jeg tog derfor derned i håb om, de havde tid til, at skifte skærmen på min iPhone 7. De skiftede min skærm på kun 1 time. Det blev jeg meget overrasket over, det var virkelig god service. Ikke nok med reparationstiden var anbefalelsesværdigt, så var kvaliteten af iPhone 7 skærmen virkelig i top. Jeg har venner, som har fået lavet iPhone 7 skærm skift, hvor resultatet ikke har været godt, grundet kvaliteten af skærmen. Derfor er iRepair en særdeles fordelagtigt løsning, hvis du gerne vil have et kvalitetsresultat.

Pris og kvalitet

Du kan helt sikkert finde noget, der er billigere end iRepair, men så skal du være opmærksom på, pris og kvalitet går hånd i hånd. Når det kommer til iPhone 7 skærm reparation, kan det godt betale sig, at investere i en kvalitets skærm. Jeg ved iRepair kun, bruger kvalitets og originale reservedele. Det giver tryghed, når man indlevere sin iPhone 7 til skærm reparation. Hvis ikke du bor i nærheden af Valby, så har de også en afdeling i Helsingør. Ydermere kan du også sende din smadrede iPhone 7 med posten, så er du fri for, at tage til værkstedet for at indlevere den. Det giver en utrolig frihed, som kun de færreste værksteder kan tilbyde. Der er ingen tvivl om, hvis jeg skulle være så uheldig igen, at smadre min iPhone 7 skærm. Så bliver det iRepair, som får lov at lave iPhone 7 skærm skift, for mig.

 

Skriv et svar