Rejsen går til Afrika

safari-tur-til-afrika

Det er officielt! Jeg har besluttet mig for at tage et smut forbi Afrika og deres smukke kontinent.
Primo december går turen altså helt specifikt til Cape Town i Sydafrika, hvor kommer til at få en på opleveren, når jeg bliver stillet over for farlige løver, krokodiller og flodheste.

Jeg er typer, der foretrækker en aktiv ferie fremfor badeferien til Mallorca. Det er sgu for kedeligt, og ikke særligt stimulerende. På min rejse, der er booket igennem nyati-safari.dk, skal jeg bl.a. på safari morgen, middag og aften. Udover den klassiske safaritur hvor man kommer ud om dagen i en åben bil, så skal jeg nemlig også opleve savanne under solnedgangen (totalt løvernes konge agtigt!) og i løbet af natten.

Der er en første gang til alting

Jeg har faktisk aldrig været i Afrika, så det bliver første gang, at jeg kommer til og få et indtryk af deres kultur og natur. I Cape Town vil der være rig mulighed for at opleve storbyen, og samtidig tage et smut forbi de mindre landsbyer, for at komme helt ind under huden på deres fascinerende kultur.

Rejsen jeg har booket gennem Nyati kommer til at byde på safari og kulturrige besøg i Cape Town. For blot 18.995 kr. kan jeg komme afsted i 13 dage, uden at jeg behøver og skulle flette en finger selv. De har nemlig sørget for alt, herunder transport, kost og logi samt diverse oplevelser. Deres skræddersyet dagsprogram inkluderer bl.a. safari, udflugt til landsby, storby og vandreture.

Safari på savannen

Den primære årsag til, at jeg har valgt og rejse til Sydafrika, er fordi jeg gerne vil opleve deres fabelagtige dyreliv. Det er ikke mange steder i verdenen, hvor man har mulighed for at komme helt tæt op ad levende væsener i så store størrelser. Bevares, jeg ved da godt, at man kan tage i zoologisk have, men det er ikke helt det samme.

I Danmark har vi jo maksimalt en lille ræv, der løber vildt rundt. Jeg håber inderligt på, at se nogle af de store rovdyr såsom løven i aktion, når de skal jage og nedlægge et bytte. Løven er bl.a. også en del af ”the big 5”, som er en liste af dyr, som anses for at være de farligste blandt erfarne jægere.
På den frygtindgydende liste finder man også leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen. Jeg undrer mig dog over, at flodhesten ikke er i blandt, da det vidst nok er det dyr i verden, som dræber flest mennesker hvert år.

Jeg håber på at se dem alle, og lidt til! Vi kommer nok også på flodsafari, hvor vi får udsyn til bl.a. flodhesten, men også krokodiller og andre farlige dyr, der holder til vandkanten.

Tjek deres rejseforedrag ud

Før jeg booket min rejse vidste jeg ikke helt, hvad det var jeg ville opleve på min tur. Derfor tog jeg forbi Nyati, der holder rejseforedrag engang imellem. Her hørte jeg om deres rejsepakker til Sydafrika og Afrika samt mulighederne for at skræddersy min rejse. Jeg gik efterfølgende i dialog med dem, og har siden da fået en fin service i forbindelse med bestilling af min rejse.

Jeg kan se rundt omkring de har fået fine anmeldelser, men før jeg giver min helt varmeste anbefaling, skal jeg lige på turen først selv. 😊 Men jeg kan i hvert fald anbefale, at tage forbi deres rejseforedrag.

Er der nogle af jer, der har været i Sydafrika før, og kan komme nogle tips og tricks til min rejse?

 

Skriv et svar